Vrati se na HRT

Kutak za odrasle

Dragi roditelji, dobrodošli na juhuhu.hrt.hr!

Na ovom portalu možete na jednome mjestu naći brojne televizijske i radijske emisije te igre namijenjene djeci od 7 do 11 godina. Sve je sadržaje osmislila i pripremila mala i entuzijastična ekipa Produkcijskog odjela Djeca i mladi HRT-a kako bi vama i vašoj djeci na jednostavan način, u svakome trenutku i u sigurnome okružju, učinila dostupnim kvalitetan program. Emisije smo podijelili na one namijenjene djeci od 3 do 6 i od 7 do 11 godina, a njihov popis i kratke opise serijala nađite u Kutku za odrasle klikom na emisije i igre.

U suradnji s našim partnerom na ovom projektu UNICEF-om i stručnjacima – dječjim psiholozima – uz odabrane smo emisije za vas pripremili svojevrsne naputke za zajedničko gledanje i razgovor s djecom. Njih nađite klikom na gledajmo zajedno, na što smo vas i željeli potaknuti. Brojne druge vrijedne informacije i savjete o našim najmlađima i najdražima naći ćete u UNICEF pomaže.

Svi sadržaji, osim na ovom portalu, dostupni su vama i vašoj djeci i na tabletima i mobilnim telefonima. Veselit će nas vaše povratne informacije, pitanja i komentari.

Uživajte sa svojim mališanima!

Juhuhu!